Notting Hill Mezzanine (2017)

Our brief was to propose a highly functional apartment for 2 young professionals in West London. The first decision was to design a mezzanine space which added over 15sqm to the property, separating 1 space into 3 functional rooms. All pieces were made bespoke and designed in order to optically enlarge the space. Our BOX K collection was used in the kitchen where it had multiple functions for the clients needs. In order to enlarge very low mezzanine space, we have decided to divide it into small pieces and treat them like separate puzzles. Our client was looking for a unique and outstanding space and had an eclectic taste. We brought all the clients ideas together, mixing styles and materials, creating this interesting and beautiful apartment, that the client and ourselves loved.

Client - Private
Status - Finished
Type - Interior Design Concept